Skip to the content

Rreth Himares

“ Larmishmeri, histori dhe plazhe fantastike”; fjale te pamjaftueshme, por qe e perkufizojne shume mire Himaren, zonen me te bukur bregdetare qe shtrihet ne pjesen jug perendimore te territorit te Republikes se Shqiperise, e rrethuar nga malet e thepisura qe bien me pjerresi ne ujrat e kristalta detare, dhe fsheh brenda saj thesare te panumerta. Klima fantastike mesdhetare, pamjet panoramike, brigje pothuajse te paprekuara nga njeriu, shpellat dhe pasurite e antikitetit jane vetem disa nga keto thesare. Nje terren i pasur me perrenj, kroje, gryka, kanione, brigje shkembore si dhe tarraca te gjelberuara me ullinj e agrume nga duart e njeriut. Kjo krahine e vogel, por me histori te medha mbi “shpatullat e saj” eshte nje atraksion fantastik per turistet, numri i te cileve shtohet cdo vit.

Welcome to Himara

Neighbourhoods

You may also find this interesting

Eating and drinking

Eating and drinking

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Read More

Best Of Himara

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Read More

Things to do

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Read More